Autorijden vanaf 17 jaar

Ben jij bijna 17 jaar en heb je altijd al gedroomd van de vrijheid om zelf achter het stuur te kruipen? Dan is 2toDrive iets voor jou! Met 2toDrive kun je namelijk al op je 17e beginnen met rijlessen en op je 17e verjaardag je rijbewijs halen. En dat betekent dat je al lekker vroeg de weg op mag!

Met 2toDrive krijg je de kans om extra rijervaring op te doen voordat je zelfstandig gaat rijden. Je mag namelijk tot je 18e alleen autorijden onder begeleiding van een ervaren bestuurder, zoals je vader of moeder. Zo kun je samen met je begeleider oefenen in verschillende verkeerssituaties en leer je alle ins en outs van het autorijden.

En niet alleen is 2toDrive een leuke manier om rijervaring op te doen, het heeft ook nog eens verschillende voordelen. Zo zorgt het programma ervoor dat je veiliger de weg op gaat en verkleint het de kans op ongelukken. Bovendien kun je met je rijbewijs op je 17e alvast wennen aan het zelfstandig autorijden, zodat je op je 18e klaar bent om de wereld te verkennen!

Hoe werkt het precies?

Allereerst moet je een begeleiderspas aanvragen, zodat je met begeleiding mag rijden. Vervolgens ga je bij een erkende rijschool rijlessen volgen en leg je een praktijkexamen af. Als je slaagt voor het examen, krijg je je rijbewijs en kun je met je begeleider de weg op.

Dus waar wacht je nog op? Start met rijlessen en ga op avontuur achter het stuur! Je zult zien dat autorijden niet alleen heel leuk is, maar ook nog eens ontzettend handig. En wie weet word jij wel de eerste van je vrienden die op zijn 17e al een rijbewijs heeft!

Lijkt dit je iets? Neem contact met ons op voor meer informatie.